Min 3, max 6 deelnemers

Small group training

Bij Self Improvement bieden wij vier verschillende soorten small group trainingen aan: boksen, strenght & conditioning, circuit/4xB en vitaliteit. Onze small group trainingen zijn er voor iedereen die persoonlijke aandacht tijdens een training belangrijk vindt.

Vraag jouw proefles aan!

Het liefst wil iedereen natuurlijk onder begeleiding sporten en zo snel mogelijk zijn/haar doel bereiken. Helaas is personal training soms financieel gewoon niet haalbaar of vind je het juist leuk om in een groep te sporten. De small group trainingen van Self Improvement zijn de perfecte oplossing. Je traint in groepen van min. 3 max. 6 personen onder begeleiding van een personal coach.
Scroll naar beneden voor het rooster van de small group trainingen.

Woensdag
18:00-19:00 Circuit/4xB
19:00-20:00 Strenght & conditioning
20:00-21:00 Boksen

Dinsdag
20:00-21:00 Boksen

Vrijdag
14:00-15:00 Vitaliteit

Zaterdag
9:00-10:00 Boksen
10:00-11:00 Strenght & conditioning
11:00-12:00 Circuit/4xB


1

Small group training

Boksen

Bij deze training ga jij in een tweetal aan de slag met diverse (kick) boks combinaties. Verder bestaat de les uit het aanleren van diverse stoot-en traptechnieken op de boks zakken.

Het is een intensieve en leuke conditietraining. Boksen zorgt voor een hoge vetverbranding, stressontlading en spierversterking.


2

Small group training

Strenght & conditioning

Deze training is een combinatie van kracht en conditie opbouw. De ene helft van de training staat in het teken van kracht opbouw. De andere helft daag je jezelf uit in het opbouwen van je conditie. Je zult zien dat je jezelf snel verbetert op alle gebied. Strenght & conditioning zorgt ervoor dat je je fit en krachtig voelt.


3

Small group training

Circuit/4xB

Bij deze training richt je je op het verbeteren van je uithoudingsvermogen en werk je aan het versterken en strakker maken van je buik, billen en benen. Voor het vergroten van je uithoudingsvermogen worden apparaten gebruikt, zoals een Airbike, SkiErg, Spinningfiets en een roeitrainer. Ook wordt boksen gebruikt. De focus ligt minder op kracht maar meer op uithoudingsvermogen, oftewel maximaal aantal herhalingen & duur. Al met al, een mooie afwisselende training.


4

Small group training

Vitaliteit

Al jaren niet meer gesport? Wil je elke week gewoon lekker gaan bewegen? Voel je je niet meer zo vitaal ? Kom dan naar een vitaliteit training. In deze training pakken we alle spiergroepen aan. Je traint hierbij op je eigen niveau en tempo. Elke training verbetert je conditie. Vooral trainen met plezier!
Bij deze training komen alle spiergroepen aanbod, het is altijd veilig en afwisselend.

Deze training is voor iedereen vanaf 50 jaar, ook voor mensen met lichamelijke beperkingen. Bij deze training komen alle spiergroepen aanbod, het is altijd veilig en afwisselend. Je traint hierbij op je eigen niveau en tempo. Wil je meer plezier krijgen in het bewegen? Dan zit je bij deze training goed. Deze training zorgt ervoor dat je langer fit en vitaal blijft.