“Tijdens het sporten ben je lekker een uurtje offline, gun het jezelf! Je krijgt er zoveel positieve energie van mensen!.”

“Tijdens het sporten ben je lekker een uurtje offline, gun het jezelf! Je krijgt er zoveel positieve energie van mensen!.”


1

Maandag-, dinsdag- en woensdagavond

Bootcamp

Bootcamp is een buitensport in groepsverband. Tijdens de trainingen komt alles aan bod: Spierversterkende oefeningen worden afgewisseld met conditionele oefeningen. Deze oefeningen doen we in groepsverband, in duo’s of individueel.

Tijdens de trainingen kom je in aanraking met  kettlebells, touwen, autobanden, slamballs, ladders, elastieken enTRX banden. Je doet ook oefeningen waarbij je alleen jouw lichaamsgewicht gebruikt. Elke training is uitdagend en gevarieerd.

Heb je nog nooit bootcamp gedaan? Dat is geen probleem! Ik zorg dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Heb je een blessure? Geef het bij me aan en dan zorg ik voor een goed alternatief.

Lees meer over de bootcamps


2

Maandag t/m vrijdag op aanvraag

Teambuilding

Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega’s? Dan is trainen bij je bedrijf iets voor jou.

Voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en welzijn van haar medewerkers, is bedrijfsbootcamp de eerste en juiste stap! Of het nou gaat om één intensieve Bootcamp Training, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, óf het gezamenlijk trainen naar een evenement; inspanning in de buitenlucht is geweldig en brengt alleen maar voordelen met zich mee.

Meer over teambuilding


3

Iedere donderdagavond in Werkendam

4x B training

4 x B staat voor buik, billen, benen en boksen. Tijdens deze training werk je aan het versterken en strakker maken van je buik, billen en benen. Daarnaast wordt de training afgesloten met een onderdeel conditioneel boksen tegen bokshandschoenen.

Ervaar zelf hoe prettig het is om je hoofd helemaal leeg te maken en hoe buiten sporten je nieuwe energie geeft. Ga lekker buiten sporten met de 4 x B!

Lees meer over 4x B


4

Maandag t/m vrijdag op aanvraag

Personal training

Personal training is een individuele training. Ik  heb de kwaliteit, ervaring en kennis in huis om jou een training te bieden dat helemaal is afgestemd op jouw doelstellingen en gezondheid. In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw doelstellingen en wensen. Als het klikt, bespreken we het plan van aanpak en gaan we beginnen met trainen.

Techniek staat bij mij voorop. Ik bekijk jouw fysieke gesteldheid en ervaring. Vanuit daar bouwen we verder naar jouw doelstelling. De training stem ik helemaal af op jouw niveau. Een training duurt gemiddeld 60 minuten. Ik maak een plan voor een aantal weken of maanden. Het is ook mogelijk om eens in de zoveel tijd een personal training te doen.

Meer over personal training