Self Improvement

Personal en/of Duo training

Met personal en/of Duo training ga je één op één aan de slag met één van onze trainers. Trainen en persoonlijke begeleiding kan dus ook met z’n tweeën, met je sportmaat! We gaan aan de slag om jouw fysieke – en misschien mentale – doelstelling te bereiken.
We ontmoeten elkaar wekelijks in Werkendam voor een 1 op 1 personal training van 60 minuten.

Vraag jouw proefles aan!

Tijdens een Personal Training bij Self Improvement:
– Wij helpen jou pijnvrij te bewegen.
– Wij zorgen er voor dat je vertrouwen krijgt in je eigen lichaam.
– Wij geven jou training die gericht op jouw doel: sterker worden, af te vallen of juist aan te komen in spiermassa.
– Wat jouw doelstelling ook is, wij willen jou tools meegeven die jij in het dagelijks leven kunt toepassen om jezelf sterker, fitter, gezonder en vitaler te voelen.
– We zorgen voor genoeg uitdaging tijdens elke training en we zorgen ervoor dat jij zelf genoeg leert om een gezonde lifestyle vol te houden.
– We kijken per persoon wat de meest passende en fijnste manier van trainen is.
Neem direct contact op.

Interesse? Je kan me altijd appen! 06-36306493


1

Inclusief

Intake

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en gaan we in gesprek over doelen, wensen en de aanpak die 100 procent bij jou past. Na afloop van het gesprek barst je van de positieve energie om te gaan knallen en met die positiviteit plannen we de trainingen in. De eerste stap naar verandering is gezet.


2

Inclusief

Maandelijkse check up

Lig je op koers voor het behalen van jouw persoonlijke doel? Maandelijks brengen we de voortgang in beeld. We kijken naar gewicht, omtrekmaten en foto’s. We bespreken de uitkomst van de check-up tijdens ons evaluatiegesprek.


3

Inclusief

Zelf-analyse

Een zelfanalyse moet aan het eind van een periode worden gedaan, zodat je verbeterpunten als doelen kunt stellen voor de volgende periode. Bijvoorbeeld aan het einde van het kwartaal, of in elk geval eenmaal per jaar. Ik heb een aantal vragen geselecteerd. (wij kiezen ervoor om het na een half jaar te analyseren.)